Om mig

Jeg hedder Daniela Edemann (Fulde navn er: Daniela Svenja Herum Edemann) og er født d. 8 januar 1972 i Kiel.

Jeg er uddannet datamatiker.

Under og efter min uddannelse var min plan, at jeg skulle arbejde med systemudvikling og jeg startede min karriere i IT verdenen med en projektansættelse hos et firma i København, hvor jeg implementerede grafiske udvidelser via komponenter til Officepakken, herfra havnede jeg som systemadministrator (og markedsføringsansvarlig) hos et firma i Viborg og sidenhen som programmør i Herning, hvor jeg arbejdede med både hjemmesideprogrammering og backend udvikling af et større brancherelateret softwaresystem.

I januar 2012 startede jeg hos Cykelpartner.dk, hvor jeg for alvor kom i gang med Google Ads og igennem en årrække arbejdede med det både i form af daglig vedligeholdelse af Cykelpartners konto og i form af at lære nye folk op i brugen af Google Ads. Jeg har dog også stor kendskab til næsten alle grene af online marketing og jeg arbejder også i dag noget af min tid med alle de forskellige aspekter af det. Min spidskompetence er dog Google Ads, hvor jeg er specialist i mindre virksomheder og jeg tager også kun nye kunder ind på dette område.

Jeg er blevet rigtig glad for at arbejde med de forskellige former for online markedsføring og som situationen er i dag, så er det indenfor dette emne, at jeg sætter alle mine kræfter ind på at dygtiggøre mig så meget som muligt.

Hvis du gerne vil vide mere om mine enkelte faglige egenskaber, så kig i “Skills”.

 

daniela edemann

 

Med venlig hilsen

Daniela Edemann