Mit job hos Cykelpartner.dk

Jeg blev ansat hos virksomheden Cykelpartner.dk. primo 2012, som it-medarbejder. Jeg arbejder bl.a. med ppc markedsføring, SEO, Linkbuilding, online markedsføring via sociale medier, php-programmering og diverse administrative it-opgaver, men min hovedopgave består i markedsføring, hvor jeg har specialiseret mig Adwords, men også Bing-ads og Facebook-ads er opgaver, som jeg varetager.

Cykelpartner.dk er førende indenfor online markedsføring både af cykeldele og mere generelt er vi også et firma, der overvåger markedet for nye trends og hele tiden er fremme i skoene med at afprøve og benytte nyeste teknologi. Fx så er der naturligvis 360 graders visning af mange af deres produkter.

Lidt om cykelpartner.dk:

Cykelpartner sælger alt inden for cykler. De forhandler cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til cykel.

Målsætning er at levere cykler og udstyr af kvalitettil markedets bedste priser – De lover hurtig levering (97% af gangene har kunderne deres pakker dagen efter, blot de har bestilt man-tors før kl. 17) og billige priser og med prisgaranti.

Cykelpartner.dk har eksisteret som onlineshop siden d. 1. marts 2005. Men har mere end 25 års erfaring med cykler, da det oprindelige firma, som dengang hed Givskov Cykler blev startet tilbage i 1988 af Michael Givskov, Michael er stadig den daglige leder i virksomheden.

Cykelpartner.dk har til huse i Jebjerg i Midtjylland og fra adressen drives hele virksomheden – kundesupport, varehåndtering, ordreafsendelse, udvikling og returforsendelser. Desuden er der tilknyttet kontorlokaler i Odense, hvor der sidder administrativt personale.

Cykelpartner elsker nethandel og er eksperter i det. Du kan læse deres kunders anmeldelser på Trustpilot.dk.

Der er i dag 34 mand ansat hos Cykelpartner og virksomheden har stadig vokseværk.

Læs mere on Cykelpartner.dk på: http://www.cykelpartner.dk
Jeg overlod ansvaret for Google Ads hos Cykelpartner.dk til en anden d. 1/3 2019 for at koncentrere mig om min egen konsulentvirksomhed

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *