Praktik

Praktikplads

Hvis du har en baggrund fra noget uddannelse indenfor online marketing og mangler en praktikplads, så kan jeg, hvis din profil er rigtig, godt tage en praktikant ind.

For at komme i betragtning til en praktikplads skal du have mulighed for at byde ind med drive og baggrundsviden. Mit firma er et enkeltmandfirma og derfor har jeg ikke ressourcer til at holde dig alt for meget i hånden. Jeg er lejlighedsvis ude hos kunder og der skal du enten kunne tage med eller du skal kunne arbejde selvstændigt hos dig selv. Jeg har en stor interesse i at uddanne dygtige folk til branchen og derfor vil jeg rigtig gerne bruge tid på at hjælpe dig med at blive super dygtig og få noget erfaring indenfor branchen. Men det gælder kun for dig, som er villig til at lægge et stykke arbejde i at blive en af de bedste. En praktikperiode hos mig vil blive nøje planlagt inden opstart, så vi er enige om, hvad begge parter ønsker at få ud af det.

Vigtigt. For at komme i betragtning til en praktikplads hos mig, så skal du tale og stave dansk fejlfrit (der bliver lavet en test).

Du kan herunder se det sidste skema, som blev brugt til den sidste praktikant

Lyder dette som noget for dig? Så send mig en ansøgning samt CV til job@edemann.dk – mærk kuverten “Jeg er den perfekte kandidat til at være din praktikant”.

Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere omkring dine muligheder på +45 50 50 25 92