Hjemmesider


BEMÆRK:
Jeg arbejder ikke med udvikling af hjemmesider mere – men jeg rådgiver gerne omkring emnet

Jeg kan tilbyde både programmering af både statiske og dynamiske(CMS-systemer) hjemmesider. Om man skal bruge det ene eller det andet, afhænger af hjemmesidens størrelse, indhold og behov for opdatering.

Der findes i dag så mange rigtig gode gratis CMS systemer, at alt andet end brug af et sådant system ikke bør anbefales efter min mening. Der findes kun en gyldig grund til at lave en statisk hjemmeside og det er for at bruge det til at lære, hvordan man gør 🙂

Ved at bruge et CMS-system kan man vedligeholde en hjemmeside helt uden at have kendskab til nogen form for programmering. Opsætning af et CSM system kræver derimod en lille smule forhåndskendskab eller at man har lidt tid til at sætte sig ind i det. Opsætningen af fx WordPress er ikke rocket science og med lidt søgen på nettet, så vil det lykkes for de fleste at lave en hæderlig hjemmeside.

Et CMS-system er ikke ikke meget dyrere end en statisk hjemmeside og der findes på markedet findes flere forskellige open-source og freeware systemer, der kan holde omkostningerne nede. Meget kort fortalt så betyder freeware at programmet er gratis og open source betyder, at man har adgang til koden, så man selv kan modificere og/eller videreudvikle på programmet.

Langt de fleste CMS systemer i dag er open source og hvis de ikke er, så skal man holde sig langt væk fra dem, hvis man skal bruge den i forretningsøjemed. Hvis man skal lave sin egen private hjemmeside, så vil jeg klar anbefale WordPress, som er freeware og brugt af rigtig mange. Med WordPress kan man finde utroligt mange gratis designs og skulle man løbe ind i problemer af nogen art, så findes er utrolig meget information og vejledning online, som man har helt gratis adgang til. Skulle man komme i en situation, hvor man skal have lavet nogle ændringer, så er det let af finde en ekspert til at udføre opgaven, da der er så mange at vælge imellem.

Har du brug for en avanceret, tilpasset og funktionel hjemmeside og kan du ikke selv lave den, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har muligvis ikke selv tid til at udføre opgaven, men jeg kan hjælpe dig med at finde den rette ekspert.

Har du en eksisterende hjemmeside, som du ønsker hjælp til, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg har arbejdet meget med CMS-systemer og har specielt stor erfaring indenfor brugen af Joomla(freeware og open-source), Umbraco(freeware og open-source), Composite og ikke mindst WordPress.

For 2-3 år siden ville jeg klart have anbefalet dig at bruge Joomla – men i dag vil denne anbefaling blive WordPress i stedet.

 

Jeg kan kontaktes via menupunktet kontakt her på siden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *