Erhverv

Jeg har min egen konsulentvirksomhed, hvor jeg overvejende opsætter og vedligeholde Google Ads (tidligere kaldet AdWords) for kunder.

Mit speciale er opsætning af nye Google Ads konti, overtagelse og forbedring af eksisterende konti og løbende vedligehold af Google Ads for mindre kunder.
Jeg har været i branchen i mange år og jeg sætter en ære i, at lave annoncering som er rentabel. Min mål med mit arbejde er at skabe rentabel markedsføring, men jeg har samtidig stor fokus på at bruge de indsamlede data til at skabe maksimal vækst i hele virksomheden.

Jeg laver selv alle opgaver indenfor Google Ads og Bingads, men hvis du skal have hjælp til andre opgaver, kan jeg enten selv hjælpe eller henvise til dygtige eksperter, som jeg kan stå inde for.

Som udgangspunkt, så er det kun mig, som varetager mine kunders annoncering, men hvis der skal annonceres på sprog, som jeg ikke selv er flydende i, så forsøger jeg hele tiden at finde og oplære dygtige kandidater i Google Ads. Kontakt mig for at høre, hvilke sprog der kan varetages. Hvis du selv taler et sprog flydende og kunne tænke dig at lære mere om Google Ads, så læs mere og kontakt vi via https://edemann.dk/erhverv/job/

Jeg er certificeret Googlepartner
Firmaoplysninger:

Edemann.dk
Solsortevej 4
7480 Vildbjerg

CVR: 36 13 12 68
Telefon: +45 51 90 54 41

E-mail: info@edemann.dk

Ring eller e-mail mig for en pris.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *