Opskrift på 10 sprøde vafler
1 æg 2 dl mælk2,50 dl vand1 spsk sukker225 g hvedemel2 tsk bagepulver75 gram smeltet smør½ tsk vaniljesukkersalt
1 æg 2 dl mælk2,50 dl vand1 spsk sukker225 g hvedemel2 tsk bagepulver75 gram smeltet smør½ tsk vaniljesukkersalt
Ca. 1200 gram Ball Tip4 Timer ved 52 grader (rare) Ønskes mere gennemstegning, så benyttes disse grader Rare: 51- 54 grader Medium rare: 55 – 59 grader Medium: 60 – 65 grader Medium well: 66 – 68 grader
1 hel ørred på ca. 2 kg (enten fersk eller fra frost) Fisken lægges i 24 timer i saltlage, skylles grundigt og hænges herefter til tørre i mindst 24 timer.Efter tørring skal skindet føles tørt. Lage: 10 liter vand, 800 gram salt, 2 spsk brun farin og ½ citron Røgning… Continue reading
En super simpel opskrift på grydebrød Jeg har lavet verdens bedste brød i mange år nu og altid efter den gode gamle simple opskrift, hvor man stort set kun skal bruge hvedemel, lidt gær, vand og salt. Når man skal finde opskrifter på grydebrød i dag, så kan man både… Continue reading
Vakuum saltning i 8 timer i køleskab70% fint salt + 30% sukker.30 gr. Blanding pr. 1 kg. Fisk. Skylles og lægges til tørring i køleskabet ca. 8 timer. Koldrøges i 3 timer
Pak med krydderier 54 grader i 4-6 timer Skær som Culotte
Den obligatoriske tur til Italien I april måned blev den obligatoriske tur til Italien afholdt og i år var min veninde Joan med på turen. Lindau ved Bodensee Første stop blev vanen tro holdt på den skønne ø Lindau. I år var det endnu skønnere at besøge øen, da vores… Continue reading
Det har stået lidt sløjt til med ferier her i 2019, da mit helbred har været noget sølle og derfor har jeg holdt mig til de mere sikre valg i forhold til overnatninger. Den obligatoriske tur til Italien I april måned blev den obligatoriske tur til Italien afholdt og i… Continue reading
Så fik jeg mig endelig taget sammen. Jeg har i flere år været lidt ked af, at jeg ikke har haft muligheden for at skrive mere private indlæg, da jeg har brugt mit domæne erhvervsmæssigt. Det har dog ikke irriteret mig nok til at gøre noget ved det – men… Continue reading
Tilberedningstid: ca 1½ timer Giver 24 rundstykker Ingredienser: 1 kg mel 100 g gær 6 dl mælk 200 g smør/margarine 4 spk sukker 2 tsk salt Tilbehør 1 æg eller mælk til pensling birkes Tilberedning: mælken lunes (håndvarm) og gæren opløses heri Fedtstoffet smeltes eller smuldres i . Sukker, salt… Continue reading