Vil du lære Google Ads?

Det er nu muligt at dygtiggøre sig i Google Ads i samarbejde med mig. Omdrejningspunktet til være Google Ads, men da dette ikke kan stå alene, vil du også lære rigtig meget om optimering af hjemmesider og generel online markedsføring. For at komme i betragtning kræver det dog, at du har en grundlæggende viden og interesse i online salg.

Praktikforløb

Jeg har i flere år undervist i Google Ads både hos Cykelpartner og Rito, hvor jeg har haft muligheden for på tomandshånd at oplære andre meget grundigt i Google Ads. I dag underviser jeg igennem Bigum&Co og har der fået øjnene op for, at der findes en masse mennesker, som gennemgår kurser i online marketing, men som aldrig rigtig får en chance, fordi de bliver fravalgt grundet manglende erfaring. Jeg kan ikke og vil heller ikke redde alle, men jeg er blevet opmærksom på, at der sidder nogle få ildsjæle imellem, som godt kunne bruge et springbræt for at komme videre. Er du en ildsjæl, som har flair for og lyst til at lægge noget arbejde i at blive rigtig god, så har du mulighed for at komme i praktik hos mig.

Du kan læse mere omkring det på min side omkring praktik.

 

Regulært job

Jeg har desuden en del kunder, som vækster voldsomt på udenlandsfronten og derfor mangler jeg nogle, som har lyst til at lære Google Ads, så de i samarbejde med mig kan varetage kundernes konti. Dette er også en unik mulighed, som for den rette kan være springbræt til at blive en ener i leveringen af Google Ads på det danske marked. Du kan læse mere om det her