Hjemmeside statistik
Daniela Edemann

Om mig

Jeg hedder Daniela Edemann (Fulde navn er: Daniela Svenja Herum Edemann) og er født d. 8 januar 1972 i Kiel.

I min fritid rider jeg og når jeg kan finde tiden til det, udfolder jeg min kreative side både inden for forskellige håndarbejdsfag og byggeriet.

Jeg er uddannet datamatiker.

Under og efter min uddannelse var min plan, at jeg skulle arbejde med systemudvikling og jeg startede min karriere i IT verdenen med en projektansættelse hos et firma i København, hvor jeg implementerede grafiske udvidelser via komponenter til Officepakken, herfra havnede jeg som systemadministrator (og markedsføringsansvarlig) hos et firma i Viborg og sidenhen som programmør i Herning, hvor jeg arbejdede med både hjemmesideprogrammering og backend udvikling af et større brancherelateret softwaresystem.

I januar 2012 startede jeg hos Cykelpartner.dk, hvor jeg er i dag og hvor jeg bruger det meste af min tid på at arbejde med Adwords og herudover arbejder med andre former for online markedsføring.

Jeg er blevet rigtig glad for at arbejde med de forskellige former for online markedsføring og som situationen er i dag, så er det indenfor dette emne, at jeg sætter alle mine kræfter ind på at dygtiggøre mig så meget som muligt.

Hvis du gerne vil vide mere om mine enkelte faglige egenskaber, så kig i “Skills”.

 

daniela edemann

 

Med venlig hilsen

Daniela Edemann