Om mig

Jeg hedder Daniela Edemann og er specialist i Google Ads og i at fungere vækst- og sparringspartner for små og mellemstore virksomheder.

Jeg har mange års erfaring med næsten alle former for online marketing, men mit speciale er Google Ads.

Google Ads og Google Partner

Jeg har erfaring med Google Ads både i Danmark og mange andre lande og jeg har kunder indenfor mange forskellige brancher og kan håndtere alt lige fra webshops til b2b.

Jeg tilbyder opsætning og efterfølgende vedligeholdelse af Google Ads.
Når jeg står for en kundes Google Ads, så foregår det i tæt samarbejde med kunden, så alle annoncer kommer til at fremstå skarpe og korrekte i budskaberne. Jeg vil desuden via min datatilgang kunne bidrage med nyttig viden om tendenser og i nogle tilfælde mangler på hjemmesiden.

Jeg holder mig hele tiden opdateret på nye tiltag fra Google og jeg tager løbende de certificeringer, som er påkrævede for at være Google PartnerSparringspartner

Jeg har mange års erfaring med alle grene af markedsføring og udvikling af hjemmesider og jeg har været med til at vækste mange forretninger. Med baggrund i data fra Google Ads og/eller Analytics samt erfaring, så kan jeg i mange tilfælde bidrage til øget vækst.

Baggrund

Jeg er uddannet datamatiker.

Under og efter min uddannelse var min plan, at jeg skulle arbejde med systemudvikling og jeg startede min karriere i IT verdenen med en projektansættelse hos et firma i København, hvor jeg implementerede grafiske udvidelser via komponenter til Officepakken, herfra havnede jeg som systemadministrator (og markedsføringsansvarlig) hos et firma i Viborg og sidenhen som programmør i Herning, hvor jeg arbejdede med både hjemmesideprogrammering og backend udvikling af et større brancherelateret softwaresystem.

I januar 2012 startede jeg hos Cykelpartner.dk, hvor jeg for alvor kom i gang med Google Ads og igennem en årrække arbejdede med det både i form af daglig vedligeholdelse af Cykelpartners konto og i form af at lære nye folk op i brugen af Google Ads. Jeg har dog også stor kendskab til næsten alle grene af online marketing og jeg arbejder også i dag noget af min tid med alle de forskellige aspekter af det. Min spidskompetence er dog Google Ads, hvor jeg er specialist i mindre virksomheder og jeg tager også kun nye kunder ind på dette område.

Hvis du gerne vil vide mere om mine enkelte faglige egenskaber, så kig under menupunktet “Kompetencer”.

daniela edemann

Med venlig hilsen

Daniela Edemann

Min private blog: www.edemann.dk/daniela