Praktik

Praktikplads i online markedsføring

Hvis du har en baggrund fra noget uddannelse indenfor online marketing og mangler en praktikplads, så kan du komme i betragtning til en praktikplads hos mig.

For at komme i betragtning til en praktikplads skal du have mulighed for at byde ind med drive og teoretisk viden om marketing. Mit firma er et enkeltmandfirma og derfor har jeg ikke ressourcer til at holde dig alt for meget i hånden. Til gengæld har jeg mulighed for at give dig oplæring og praktisk erfaring indenfor de fleste online marketingskanaler. Jeg er ikke altid i huset, da jeg både underviser og er på kundebesøg ind imellem og derfor skal du have evnen til at arbejde selvstændigt – dette kan evt. gøre hjemmefra, hvis det passer dig bedst. Jeg har en stor interesse i at uddanne dygtige folk til branchen og derfor vil jeg rigtig gerne bruge tid på at hjælpe dig med at blive super dygtig og få noget  praktisk erfaring. Men det gælder kun for dig, som er villig til at lægge et stykke arbejde i at blive en af de bedste. En praktikperiode hos mig vil blive nøje planlagt inden opstart, så vi er enige om, hvad begge parter ønsker at få ud af det.

 

Hvad får du og jeg ud af en praktikperiode hos mig?

Den første dag i din praktikperiode sætter vi os ned og laver et skema over din praktikperiode, så vi få de områder med, som du gerne vil arbejde med. Det sikre dig, at du får lov at arbejde med de elementer i online marketing, som du interesserer dig for. For mig betyder det, at jeg har tid til at planlægge dine opgaver, så jeg i sidste ende også får noget ud af dit arbejde.

I praktikperioden indgår du som en naturlig del af min hverdagen, som tit består af hasteopgaver fra kunder og dem løser vi om muligt i fællesskab, så du får lov til at lave og lære en masse forskellige ting.

En anden ting værdifuld ting, som du får med herfra er, at hvis du bidrager med værdi i praktikperioden, så giver jeg dig en anmeldelse både på LinkedIn og på mail, hvis du ønsker det.

Vigtigt. For at komme i betragtning til en praktikplads hos mig, så skal du tale og stave dansk fejlfrit (der bliver lavet en test).

Du kan herunder se et par af de skemaer, som blev lavet i samarbejde med praktikanter.

 

Lyder dette som noget for dig? Så send mig en ansøgning samt CV til job@edemann.dk – mærk kuverten “Jeg er den perfekte kandidat til at være din praktikant”.

Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere omkring dine muligheder på +45 51 90 54 41