Vil du lære Adwords?

Da vi ikke kan få kvalificeret arbejdskraft til at hjælpe os med Adwords, har Cykelpartner.dk og Rito.dk valgt, at vi selv vil uddanne nogle dygtige medarbejdere indenfor dette område.
Derfor har vi nu slået to stillinger op på jobnet.dk, hvor vi søger efter nogle kommende handelsassistenter med speciale i e-handel, som jeg skal læres op i Adwords.
Det bliver mig, som kommer til at stå for oplæringen omkring Adwords, som vil blive det klart mest dominerende arbejdsområde for eleverne, men de vil også få dybdegående undervisning i alle elementer af SEO, lære en masse om nyhedsbreve, sociale medier og rigtig mange andre elementer indenfor e-handel.

Desuden vil de få indblik i, hvordan to meget innovative virksomheder, hele tiden sikrer deres vækst via optimering af produkter og arbejdsgange. Så hvis du ligger inde med en eller flere kandidater til at blive blandt de bedste indenfor e-handel, så send dem endelig en tur ind forbi vores jobopslag på jobnet https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/4150999