Rediger brugere i Google Ads

Al administration af brugere i Google Ads foregår under Adgang og sikkehed under værktøjsnøglen

Redigering af almindelige brugere
Herefter lander man på fanen, hvor man kan se, alle de brugere, som er tilføjet. Brugerlisten indeholder kun de brugere, som ikke har en managerkonto.
I listen kan man som administrator ændre rettigheder eller man kan fjerne en bruger. Rettigheder ændres ved at vælge den lille pil ud for fx administrator. Hvis man vil fjerne en bruger, så gøres det i kolonnen længst til højre.

Håndtering af managere
Hvis man gerne vil arbejde med flere Google Ads konti, uden at man skal skifte bruger hele tiden, så skal man oprette en managerkonto og derfor er det altid sådan en, som bureauer bruger. Managere finder man under fanen “ADMIN.”

Man kan ikke vælge de samme roller for en managerkonto, som man kan for en bruger, men man kan vælge, om manageren skal være almindelig administrator af kontoen, eller om den også skal være ejer af kontoen. Forskellen ligger i, at en ejer også kan håndtere brugere på kontoen. En manager fra et bureau bør ikke være ejer af ens konto. Hvis man skal ændre rettigheder, så klikker man på “ja” eller “nej” i kolonnen “ejer”. Ønsker man at fjerne adgangen helt, så vælger man fjern adgang i kolonnen “handlinger”

Hvis du skal godkende anmodninger fra managere, så vil det komme frem som på billedet herunder.