Hussalg – Kai Graugaard og Brande Boligsalg

Det er nu lykkes af finde de rette købere til huset i Blåhøj.
Herunder kan du læse lidt om mine erfaringer med forskellige ejendomsmæglere og udarbejdelse af tilstandsrapport. Selvom denne artikel har nogle år på bagen er den den dag i dag stadig relevant, da den fortæller lidt om de faldgruber, som jeg desværre måtte stifte erfaring med, da jeg valgte at benytte mig af Hussyn Danmark v. Kai Graugaard i Snejbjerg ved Herning.

Ejendomsmægler – Brande Boligsalg.

Hushandlen gik rigtigt fint og John Sørensen fra Brande Boligsalg var det rette valg til ejendomsmægler. John Sørensen er en meget professionel mælgler, som jeg både har købt hus af og solgt hus igennem. Da jeg i sin tid købte mit hus, var han meget hjælpsom og imødekommende, hvis der var spørgsmål fra min side. Så da jeg skulle sælge mit hus igen, kontaktede jeg naturligvis ham blandt flere. Da han så viste sig også at være den billigste til at formidle salget, fik han opgaven. Herfra lyder store roser til Brande Boligsalg og John Sørensen og vi vil varmt anbefale ham til andre, som overvejer salg af hus i Brandeområdet. Og står man og overvejer at købe et hus, som han har til salg, så kan man regne med en ærlig og venlig kontakt.

Tilstandsrapport og byggesagkyndig – Hussyn Danmark.

Lidt mindre heldige var vi med valg af byggesagkyndig til at lave tilstandsrapport. Jeg valgte at bruge Hussyn Danmark (hussyn.dk) i Herning (i daglig tale ofte omtalt som Kai Graugaard). Det var ikke muligt at få en pris på forhånd og jeg burde naturligvis med udgangspunkt i dette, have valgt et andet firma. Men med løftet om, at vi ville finde en fair pris, fik Hussyn Danmark opgaven med at lave tilstandsrapport på huset. Opgaven blev udført uden problemer, men jeg fik en ret stor regning specielt på fornyelsen af tilstandsrapporten. Så jeg vil hermed gerne sende en advarsel og opfordring til dem, som står og skal have lavet tilstandsrapport. Få et tilbud skriftligt OGSÅ på fornyelsen. Når først tilstandsrapporten er lavet, så er det altid billigst, at få den fornyet hos samme byggesagkyndige. Det er temmelig surt, når fornyelsen næsten render op i samme pris, som prisen for en ny tilstandsrapport. Hos de fleste andre byggesagkyndige ligger prisen for en fornyelse af tilstandsrapporten på ca. 1/4 af prisen på en ny tilstandsrapport.