WordPress i stedet for Joomla

Førhen arbejdede jeg rigtig meget med Joomla, da dette dengang var et af de bedste gratis og samtidigt også modelerbare gratis CMS systemer.
Nu har jeg i rigtig lang tid arbejdet med WordPress både på job og i private henseender og jeg er konverteret for længe siden til, at jeg klart vil anbefale WordPress.
Jeg har dog været temmelig hårdt hængt op igennem meget lang til og har derfor ikke lige haft overskuddet til at få min egen hjemmeside ændret og har egentlig heller ikke haft det store behov for det, da jeg ikke har fået skrevet så meget på siden.

Behovet har dog ændret sig en del hen over sommeren 2013 og derfor har jeg bandet en del over min egen hjemmeside den seneste tid, da alting bare er meget mere besværligt i Joomla, når man er vant til at arbejde i WordPress.

Men nu har jeg besluttet mig for, at der skal til at ske lidt med min egen hjemmeside. Det kan ikke passe at en nørd som mig, skal have sin linkedin profil liggende som nr. 1 i google.

Så nu bliver hele siden lavet i WordPress og så skal jeg til at gøre lidt for min egen placering i stedet for alle andres :-)