Ferie til Østrig 2009

Sommer 2009 kørte vil til en tur til Hotel Hinterglemm i Sahlbach i Østrig.

Vi kørte derned over to dage og tog en overnatning i Tyskland. Vi havde ikke bestilt værelse til overnatningen, men kørte indtil vi ikke gad mere og kørte derefter ind til den nærmeste by og bad GPS’en finde et hotel til os. Det fungerede rigtigt fint og vi fandt god overnatning både på vej til og fra Østring.

På Hotel Hinterglemm havde vi en rigtig god uge og alt var 100%, som det skal være på en ferie. Vi havde et todelt værelse med 2 dobbeltsenge. Det var et røgfrit hotel, men til alle værelser var der en lille altan med cafésæt, hvor man kunne sidde og nyde de lune aftener.

Restauranten var fin og ren og med god og venlig servering. Man besluttede om morgenen hvilken af dagens to hovedretter, som man gerne ville have. I de 6 dage vi var der, var der altid noget som både Kenneth, Carsten og jeg kunne lide og maden var af god kvalitet og der var nok af den. Der var altid 3 retter.

På værelserne var der safetyboks, fjernsyn og karbad. Internet kunne man købe sig til i forhallen og da vi en enkelt dag skulle have noget på køl, fik vi lov til at låne hotellets køleskab.

Alt i alt havde vi en rigtig god tur og jeg kan varmt anbefale andre at tage til Hotel Hinterglemm.