Ferie Egypten 2010

Vi holdt i år vores vinterferie i Egypten på Sinaihalvøen.

Det kan varmt anbefales at tage en tur til Sharm El Sheik. Befolkningen er utrolig venlig og gæstfri. De fleste ting er billige og vejret er skønt – hvis man kan lide varme og sol.

Desværre havde vi fået os indkvarteret via Tyrkiet Eksperten på Hauza Beach Resort. Hverken Tyrkiet Eksperten eller Hauza Beach Resort kan anbefales. Maden og de generelle forhold på Hauza Beach Resort er bestemt ikke 4 stjernet (eller 5 stjernet som guiderne påstod), men kan med god vilje sættes til små 3 stjerner.

Generelt må det siges, at guiderne fra Tyrkiet Eksperten ikke har ret godt styr på tingene og at de ikke melder tilbage i forbindelse med problemer. Vi fik nogle ekstraudgifter i forbindelse med vores værelse, da dørlåsen på det første værelse virkede som vinden blæser. Disse udgifter blev for egen regning, selv om guiderne lovede det anderledes. Alene telefonregningen for at få fat i guiderne løb op i 400 kr. Vi hørte fra andre gæster, at de havde haft samme problemer med Tyrkiet Eksperten.

De gæster som vi snakkede med fra Hauza Beach Resort var alle enige om – at de meget gerne ville til Sharm El Sheik igen, men aldrig på Hauza Beach Resort.

 

Hauza Beach Resorts eneste plus er deres strand. Den er tilgengæld utrolig lækker. Da Hauza Beach Resort ligger lige ud til det røde hav. Det er den skønneste koralstrand, hvor man både på lavt og dybt vand kan nyde, det fantastiske liv der er under havoverfladen.

 

Vi har både fra lokale og fra andre guider fået anbefalet Tropicana Grand Azure Resort til næste gang vi vil til Egypten – og det vil vi helt sikkert. Tropicana ligger også helt ud til det røde hav og har derfor også den fantastiske koralstrand som Hauza Beach Resort har.

 

Men ud over indkvarteringsforholdene så havde vi en rigtig god tur og vi vil meget gerne give en anbefaling af at tage til Sharm El Sheik.

 

Familie og venner kan kontakte os og få udleveret brugernavn og password til billeder i galleriet fra turen.