Chilli-con-carne opskrift


Tilberedningstid: ca 1½ time.
Portionen passer ca til 3 voksne.

Ingredienser:

3-4 store løg

1-2 fed hvidløg

1 dåse tomatpuré

4-5 tomater

350 g hakket oksekød

2 dåser bønner

1 dl vand

Piri-piri eller chilli-flager (Stærk 2 tsk), (Mild 1 tsk)

½ tsk paprika

1 tsk engelsk sovs

Lidt olie eller magarine

Tilbehør

Hvidt brød

Tilberedning:

Løgene og hvidløg skæres fint eller hakkes i en løghakker/presser

Tomaterne hakkes eller skæres i fine stykker.

Løg og hvidløg svitses i olie eller magarine.

Kødet tilsættes og brunes.

Bønner, tomatpuré, vand, piri-piri/chilli-flager, paprika, engelsk sovs, og tomater tilsættes.

Lad det stå og simre i 1 time – omrøres ofte



Servering:

Retten serveres brændende varm med hvidt brød (gerne flutes) og masser af vand